LINKS


Christelijke Mutualiteit

Praktische info over gezond leven, zelfzorg, terugbetalingen, het uitgebreide pakket van CM-voordelen. Welkom op de website van CM, jouw ziekenfonds. www.cm.be

EsthisiEsthisi begeleidt door Reflexology en Coaching vanuit het gevoel, vanuit je zijn. Voeten vertellen veel en zijn als spiegels van het lichaam en je emotionele zijn. www.esthisi.be

Evenzien

Evenzien heeft het ontwerp en de website van Podopraktijkvanunen.be ontwikkeld
Evenzien ontwerpt en realiseert onder andere E-learning toepassingen, websites, huisstijlen, logo's en promotiemateriaal.
www.evenzien.com

Podologieweb

De Federatie van Belgische Podologen, of kortweg FBP, is een nationale vereniging van bachelors, gegradueerden en masters in de podologie en is ontstaan uit de vroegere Vereniging van Gegradueerden in de Podologie (VGP).
www.podologieweb.be

Professionelepodologen

Het portaal "Professionele Podologen” is een volledig onafhankelijke website die de uniformiteit, een wenselijke standaardisering, binnen de groepering van professionele podologen in België op een juiste en informerende manier wil weergeven.
www.professionelepodologen.be

Schoonheidssalon Apprenza

Wenst u ook het beste voor uw huid en wilt u er 10 jaar jonger uitzien?! Dit alles waar een persoonlijke aandacht, professioneel advies en behandelplan voorop staat. Wilt u ook weten welk product en behandeling het beste voor uw huid is? Kom dan ook naar schoonheidssalon Apprenza te Poppel.
www.apprenza.be/